Levensloopbestendige woning

18 levensloopbestendige woningen waarvan we er nu 12 in verkoop brengen

Stijl

Deze levensloopbestendige woningen zijn extra ruim op de begane grond. De uitstraling van de woningen is vriendelijk dankzij de gemêleerde steen in de gevel. Onderaan is een contrasterende plint verwerkt in een moderne donkere tint. Aan de achterzijde liggen zonnepanelen op het dak. Een van de hoekwoning is voorzien van een dwarskap en daardoor extra ruimtelijk. De tuinen van de hoekwoningen zijn lekker ruim. De tussenwoningen hebben juist een heerlijk groot terras, waar je met de hele familie gezellig kunt samenzijn.

Indeling

Aan de voorzijde is de entree tot de levensloopbestendige woningen. Er is een duidelijke scheiding tussen de woonkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. Vanzelfsprekend zijn bij een levensloopbestendige alle voorzieningen als een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Boven hebben deze woningen een extra slaapkamer met mogelijkheid tot een extra badkamer. De hoekwoning is voorzien van een dwarskap en biedt daardoor meer lichtinval en extra leefruimte.

Let op: Opgelet! De bouwnummers 44, 45 en 46 worden aangeboden in de sociale koop volgens de voorwaarden van de gemeente Wierden! Dat wil zeggen dat de maximale verkoopprijs door de gemeente is bepaald en je maximaal € 45.000 aan inkomen mag hebben voor een tussenwoning en € 65.000 voor een hoek. Vraag naar de voorwaarden bij onze makelaars en de mogelijkheden bij onze financiële partners.

Kenmerken
Breedtemaat 6,6 meter
Diepte woning: circa 10,9 meter
Kaveloppervlakte: circa 133 tot 273 m2

Plattegronden