FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Je bent geïnteresseerd in een duurzame nieuwbouwwoning in Zuidbroek en je bent benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor de koper als de ontwikkelaar. Om teleurstelling te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van de Rabobank hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in Zuidbroek te realiseren!

 

Vraag hier uw financiële check aan

JE DUURZAME NIEUWBOUWWONING GEZIEN IN ZUIDBROEK?

Heb je interesse in een mooie duurzame nieuwbouwwoning in Wierden? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij Rabobank en vergroot zo de kans op je droomwoning. Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in Zuidbroek, bij Rabobank een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.
 

Duurzaamheidskorting hypotheekrente

 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS, ZIJ HELPEN JE GRAAG!

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseurs Dennis Hilbers en Alfons Kootstra zijn nauw betrokken bij Zuidbroek en goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. Zij gaan dan ook graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een woning in Wierden.
 

NIEUWBOUWWONING EN HYPOTHEEK. HOE ZIT DAT

 

DE KLEINE LETTERTJES

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij Rabobank af te sluiten. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om u te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

 

ONDERSTAAND JOUW FINANCIEEL ADVISEURS

Alfons Kootstra

Dennis Hilberts