De bouw is gestart! Maar er zijn nog een paar woningen beschikbaar!

De bouw is gestart! Maar er zijn nog een paar woningen beschikbaar!

Leuk dat je interesse hebt in een woning op Zuidbroek! Dat is ook niet zo gek, want Zuidbroek is een hele leuke wijk in het gezellige dorp Wierden. Goede scholen, een compleet centrum en nog echt noaberschap. Wierden heeft het allemaal! En wat Wierden niet heeft is door de gunstige ligging ten opzichte van de A1 en de A35 met de auto snel te bereiken! Ga je liever gezond op de fiets? De F35 brengt je van Wierden tot aan Oldenzaal!

In deze fase wordt een grote verscheidenheid aan woningen aan Zuidbroek toegevoegd. Op de pagina "De Woningen" kun je hier alles over lezen. Alle woningen zijn vanzelfsprekend gasloos en BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Met deze energieprijzen een prettig idee!

Daarnaast hebben de twee-onder-één-kapwoningen extra kwaliteit in de vorm van een standaard geïsoleerde garage met houten deuren. De daken van de woningen zijn uiteraard voorzien van uitbreidbare zonnepanelen. De garagebergingen zijn voorzien van een groen mossedumdak, dit zorgt voor het tegengaan van hittestress in de zomer, extra isolatie in de winter en draagt bij aan een natuurinclusieve omgeving.

Om ook te helpen met een groene inrichting van de tuinen, geven we bij alle tuinen een aantal inrichtingsadviezen. Gek op tuinieren, of juist niet? Wij hebben een passende groene inrichting.

 

Naar inschrijven

De verkoop van Zuidbroek Wierden Fase 3 is gestart!

Meld je nu aan en schrijf je in op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Heb je al een persoonlijk account? Log dan hier in.

Persoonsgegevens
Aanhef
 
 
 
 
Adresgegevens
 
Voorbeeld: 1234AB
Voorbeeld: 23
Voorbeeld: A
 
 
Contactgegevens
Voorbeeld: naam@domein.nl
Voorbeeld: 0612345678
Voorbeeld: 053 1234567
Typ hier een bericht of opmerking